Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam Hatip Lisesi

100. YIL MAHALLESİ 2110 SOKAK NO 36 AĞRI
Vizyon
Türkiye´ye öncü, dünyaya örnek. Tüm öğrencilerimizi akademik sosyal ve kültürel açılardan önder bireyler olarak yetiştirerek Türkiye´ye öncü, dünyaya örnek bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
Okulumuz Necip Fazıl Kısakürek AIHL´nin misyonu,öğrencilerimizin açık fikirli, gelişim ve değişimi önceleyen, etik kurallar çerçevesinde topluma örnek ve insanlığa yararlı olan, liderlik vasıflarına sahip ve gerektiğinde risk almayı bilen bireyler olmalarını sağlamaktır. Değerlerimiz Kalite Güvenilirlik Orijinallik İlgi, sevgi ve saygı Erdemlilik Öğrenmeyi öğrenmek Huzur ve güven ortamı Bağlılık İlkelerimiz Öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmesi önceliğimiz. Şekil ve kalıpçılık değil kişilik geliştirmek hedefimizdir. Korku ve otorite yerine sevgiye ve demokratik katılıma önem veren bir eğitim anlayışı için çalışırız. Öğrenciler bütün çalışmalarımızın ortak noktasıdır. Eğitim programları ve öğretim sistemlerindeki gelişmeleri takip ederiz.Aynı zamanda değişim ihtiyacı ile geçmiş değerlerimiz arasındaki dengeyi de koruruz.
ŞAHSİ
100. YIL MAHALLESİ 4110 SOKAK NO 40 AĞRI