Şbt

AĞRI İL MİLLİ EĞİTİM HEDEF YKS-LGS PROJE KOORDİNATÖRLERİ BİLGİ PAYLAŞIMI TOPLANTISI ALINAN KARARLAR

Ock

SORUMLULUK SINAV TAKVİMİ  ( 2024 )

KANTİN İHALE ŞARTNAMESİ

Ara

MEB Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından liseli öğrencilere yönelik "Safahat" konulu çevrim içi bilgi yarışması yapılacaktır. Yarışma  http://ogm.eba.gov.tr adresinden 23 Aralık 2023 Cumartesi günü saat 19.00'da çevrim içi olarak gerçekleştirilecektir. Yarışma tarihine kadar öğrencilerimizin aynı adresten yarışma başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Ock

"BENİM SÖZÜMÜ İŞİTİP ONU EZBERLEYEN, ANLAYAN VE BAŞKALARINA AKTARAN KİMSENİN ALLAH YÜZÜNÜ AK ETSİN."

(TİRMİZİ,İLİM,7)

OKULUMUZCA HADİS YARIŞMASI DÜZENLİYORUZ