Nis

Ağrı' nın düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü okulumuzun hazırladığı program ile coşkulu bir şekilde kutlandı.

Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Daha sonra Ağrı'nın tarihiyle ilgili kısa videonun gösterilmesiyle devam eden program, öğrencilerin şiir okuması, koro, oratoryo ve yarışmada ödül alan ögrencilere ödül verilmesiyle tamamlandı. Programa Ağrı valisi Sayın Mustafa KOÇ ve il prokolü katıldı. Katılımlarından dolayı Sayın Valimiz Mustafa Koç ve il protokolüne teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerinden Ayşenur KIZILIRMAK öncülüğünde "Dilimizin Zenginlikleri" adlı proje için öncelikle öğrenciler ile birlikte Kutadgu Bilig okumaları gerçekleştirilmiş, Yusuf Has Hacip'in bu eserinden yola çıkarak mutluluğun sırları konuşulmuştur.

Ardından nesne tasarımı yarışması için öğrencilerimiz kil malzemesini kullanarak hem eğlenceli hem de öğretici zaman geçirmiş ve yarışma için nesneler tasarlamışlardır.

Mrt

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından okulumuzda "En İyi Narkotik Polisi Anne" isimli seminer düzenlendi.

Mrt

Tarihin altın sayfalarından biri olan 18 Mart Çanakkale Zaferinin 109. yıl dönümü, okulumuz öğretmenleri Cansu YILMAZ ve Mustafa İLBAŞ tarafından hazırlanan program ile kutlandı. Programda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Toprağı vatan yapan şehitlerimizi minnet ve saygı ile anıyoruz. 18 Mart Çanakkale Zaferimiz kutlu olsun.

Mrt

Okulumuz matematik zümresi tarafından 14 Mart Pi Günü panosu hazırlandı. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz meslek dersleri öğretmenlerinden Tuba ANCİ hocamız ramazana özel öğrencilerle beraber pano hazırlamıştır.

Mrt

Okulumuz konferans salonunda 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü Ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı 103.yıl dönümünde kutlandı.

Şbt

Rehberlik servisi ile işbirliği yapılarak hedef yks üniversite hazırlık programı tanıtımı yapılmıştır. Bu konuda pano hazırlanmıştır. Sınava girecek olan öğrencilerin başvuruları yapılmıştır.

Şbt

2024- MSÜ milli savunma üniversitesi askeri öğrenci aday belirleme sınavına yönelik yönlendirme afiş çalışması rehberlik servisi tarafından hazırlanmıştır.

Şbt

Pdr servisi tarafından tüm kademelere etkili ders çalışma konulu seminer verilmiştir. Bunun yanında öğrencileri bilgilendirmek amacıyla pano çalışması da yapılmıştır.

Şbt

Hedef yks 2024 kapsamında rehberlik servisi ile işbirliği yapılarak mesleki rehberlik çalışmaları kapsamında kariyer buluşmaları düzenlenmiştir. Bu kariyer buluşmalarına çeşitli meslek grupları okulumuza davet edilmiştir.

Şbt

Ağrı ili hedef yks 2023- 2024 yılı yks’ye hazırlık programı yıllık eylem planı kapsamında üniversite gezisi düzenlenmiştir. Bu geziye 12. sınıf öğrencilerimiz Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesine götürülmüştür.

Şbt

Okulumuz öğrencilerine hedef yks 2024 kapsamında deneme sınavları yapıldı. Deneme sınavlarının sonuçları rehberlik servisi ile iş birliği yapılarak hem öğrencilere hem de velilere bu konuda bilgilendirme yapılmıştır.

Okulumuz meslek dersleri zümresi tarafından Üç Aylar panosu hazırlanmıştır .

Emeği geçen hocalarimiza teşekkür ederiz .

Ara

Okulumuzda velilerimize yönelik "Psikolojik Sağlamlık" konulu seminer Rehberlik öğretmenimiz Salih Kızılkaya tarafından gerçekleştirildi. Velilerimize öğrencilerimizin yaşayabileceği kriz ve travma durumlarında nasıl davranmaları gerektiği konusunda bilgilendirme yapıldı. Veli-öğrenci arasındaki iletişimin önemi vurgulandı. Seminer sonunda dilek ve temennilerde bulunularak toplantı sonlandırıldı.